Jens Olsson, Goda Relationer
Jens Olsson, improvisatör och skådespelare från bl a stadsteatrarna i Malmö och Helsingborg, upptäckte att skådespelarens verktyg är perfekta i flera sammanhang. (Foto Simon Anstey)

Vem är Jens Olsson

Jens Olsson – En presentation
Som skådespelare är det min främsta uppgift att förstå andra människor. Detta, tillsammans med de verktyg jag har för att kunna arbeta sceniskt, använder jag i allt jag gör.
Basen jag står på stavas improvisationsteater. Där finns samarbetet, kreativiteten och dramaturgin, tillgängligt i nuet, i denna sekund.
Sedan tidigt 90-tal har jag arbetat som skådespelare i Malmö, Landskrona, och Helsingborg. En bit in på 00-talet skolade jag om mig till plåtslagare och fick därmed mer tid att ägna åt mina tre barn och min fru. Efter ett par år pockade emellertid teatern på igen och jag började skådespela igen lite vid sidan av. Den här sidoverksamheten växte och till slut sa jag upp mig från plåtslageriet för att starta eget och fullt ut kunna utnyttja alla mina olika sidor.
Nu varvar jag skådespeleri med kurser i presentationsteknik och arbete med grupper som är i, eller har behov av förändring.